DESPRE Hotel Aurora

0
Ani de experiență
0 +
clienți anual
0 +
Evenimente anual

1971

Hotel aurora

          Hotel Aurora se prezintă cu simbioza perfectă între tradiție și modernism, ancorându-se într-o tradiție de 50 de ani și extrapolând spre tendințele viitorului. Trecerea timpului și menținerea tradiţiilor ne-au cizelat și definit, desăvârșind un stil inconfundabil. Am rămas fideli celor mai înalte standarde de calitate și confort.Situat în zona centrală a orașului Satu Mare, Hotel Aurora oferă un sejur de neuitat.
         Restaurantul Aurora are o ofertă diversificată. În bucătăria restaurantului și-au arătat și își arată talentul, maeștri bucătari desăvârșiți.

hra

2021

Hotel aurora

          Sălile de conferință oferă cadrul ideal și versatil de organizare de conferințe și prezentări. Asigurand suportul tehnic si spatiul potrivit, de asemenea o terasa pentru pauzele dintre sesiuni. 
         Cafébarul asigură mediul unor scurte întâlniri de afaceri sau momente de relaxare sau, pur si simplu un popas cu vedere spre viata orasului.
         Sala cu Oglinzi, Sala Golden si Sala Silver sunt locul ideal pentu o masa cu familia, cu prietenii sau pentru intalniri si evenimente speciale.
         Complexul Aurora, se prezintă ca definiție a ospitalității prin tradiție și elegantă.