tradiție și elegantă

Istoria noastră

1971

Hotelul Aurora se prezintă cu simbioza perfectă între tradiție și modernism, ancorându-se într-o tradiție de 50 de ani și extrapolând spre tendințele viitorului.
Trecerea timpului și menținerea tradiţiilor ne-au cizelat și definit, desăvârșind un stil inconfundabil.
Am rămas fideli celor mai înalte standarde de calitate și confort.
Situat în zona centrală a orașului Satu Mare, Hotelul Aurora oferă un sejur de neuitat.
Restaurantul Aurora are o ofertă diversificată. În bucătăria restaurantului și-au arătat și își arată talentul, maeștri bucătari desăvârșiți.

2021

Sălile de conferință oferă cadrul ideal și versatil de organizare de conferințe și prezentări. Asigurand suportul tehnic si spatiul potrivit, de asemenea o terasa pentru pauzele dintre sesiuni. 
Cafébarul asigură mediul unor scurte întâlniri de afaceri sau momente de relaxare sau, pur si simplu un popas cu vedere spre viata orasului.
Sala cu Oglinzi, Sala Golden si Sala Silver sunt locul ideal pentu o masa cu familia, cu prietenii sau pentru intalniri si evenimente speciale.
Complexul Aurora, se prezintă ca definiție a ospitalității prin tradiție și elegantă.

0 +
de clienti anual
0
ani de experienta
0 +
evenimente anual
SELECȚIE DE CAMERE

Camere

2 paturi separate

Cameră twin standard

Confort pentru doi.

pat king

Cameră matrimonială

Confort și intimitate.

pat king

Junior suite

Spațiu de relaxare.

pat king, canapea

Apartament

Ca acasă, departe de casă.

mediu profesionist

Sală de conferințe

Centrul de conferințe Aurora, locul unde chiar în inima orașului Satu Mare, suntem pregătiți în orice moment să va consiliem în organizarea cu succes a oricărui tip de eveniment de bussiness, personal, cu public sau intim. 
 De la conferințe, workshopuri, simpozioane, seminarii, la programe de team building, școlarizări, evenimente sociale și recepții, cele 2 săli de conferințe Aurora, cu o capacitate totală de 120 de locuri, sunt alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Ultracentral, elegant, versatil, este dotat cu sisteme de sunet și videoproiectoare, WI-Fi, cu posibilitatea organizării de coffee-breaks și orice alte detalii solicitate în funcție de nevoile evenimentului dumneavastră.