slide 1
Image Slide 2
HP1
HP3
HP4
homepageslide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

    Hotel Aurora, situat în centrul municipiului Satu Mare, vă pune la dispoziție, servicii profesionale de cazare, restaurant, cafébar, conferințe și evenimente speciale, și nu numai: veți găsi la noi o atmosferă caldă și prietenoasă. Suntem aici ca să asigurăm clienților noștri servicii de înaltă calitate, confort și relaxare.

     Pentru serviciul de rezervări camere puteți accesa și platforma Booking.com

Ne găsești și aici

RESTAURANT

O experiență îndelungată

     Încă din anul 1971, o pleiadă de maeștri în arta culinară au alcătuit meniurile à la carte sau pentru evenimentele organizate în restaurantul Aurora.

EVENIMENTE

     Hotel Aurora pentru evenimentul tău! Fie botez, majorat sau nuntă, la noi găsești meniuri speciale, un ambient ce îmbină clasicul cu modernul și o capacitate de până la 400 de locuri, cu săli separate sau un singur spațiu comun, după cum este mai potrivit fiecărui eveniment.

Sala Golden

hotel aurora

Sala SILVER

Hotel aurora

Sala SILVER

    Hotel Aurora, situat în centrul municipiului Satu Mare, vă pune la dispoziție, servicii profesionale de cazare, restaurant, cafébar, conferințe și evenimente speciale, și nu numai: veți găsi la noi o atmosferă caldă și prietenoasă.

Sala Oglinzilor

hotel aurora

    Hotelul Aurora, situat în centrul municipiului Satu Mare, vă pune la dispoziție, servicii profesionale de cazare, restaurant, cafébar, conferinte si evenimente speciale și nu numai: veti gasi la noi o atmosfera caldă și prietenoasă.

Camere

      Încă din anul 1971, o pleiadă de maeștri în arta culinară au alcătuit meniurile à la carte sau pentru evenimentele organizate în restaurantul Aurora.

Rezervă camere pe

FACILITĂȚI

     Hotel Aurora, situat în centrul municipiului Satu Mare, vă pune la dispoziție, servicii profesionale de cazare, restaurant, cafébar, conferințe și evenimente speciale și nu numai: veți gasi la noi o atmosfera caldă și prietenoasă.

Saună și Jacuzzi

Hotel aurora

Saună și Jacuzzi

Centrul de conferințe Aurora, locul unde chiar în inima orașului Satu Mare, suntem pregătiți în orice moment să vă consiliem în organizarea cu succes a oricărui tip de eveniment de bussiness, personal, cu public sau intim.

Sală Fitness

hotel aurora

sală de conferințe

hotel aurora

Centrul de conferințe Aurora, locul unde chiar în inima orașului Satu Mare, suntem pregătiți în orice moment să va consiliem în organizarea cu succes a oricărui tip de eveniment de bussiness, personal, cu public sau intim.